Golfrestaurang - En hel del om Golfrestaurang
Golfrestaurang - Trelleborgs Golfklubb Greenkeeper

Golfrestaurang och golf Trelleborgs Golfklubb Greenkeeper i Trelleborg

I Trelleborg finns det 2 ställer som håller på med golf och där du kanske kan hitta en bra golfrestaurang varav Trelleborgs Golfklubb Greenkeeper är en av dem. Både kvalitétet och maten varierar lite mellan golfrestaurangerna men oftast håller alla golfrestauranger en mycket hög nivå på sin mat och därför är det alltid trevligt att besöka en golfrestaurang i Skåne eller i Trelleborg.

Innan du söker upp någon golfklubb kan det vara bra att kolla upp om de har någon golfrestaurang men också läsa på lite om restaurangen. En hel del nyttig fakta om golfrestauranger kan du hitta på olika golfklubbarnas eller restaurangernas webbsidor. Eftersom det finns flera golfrestauranger i Trelleborg är det definitivt trevligt att besöka flera av dem men börja med att höra efter med Trelleborgs Golfklubb Greenkeeper om de har en restaurang som de kan rekommendera.
Enklast kan du komma i kontakt med Trelleborgs Golfklubb Greenkeeper för att se om det finns någon bra golfrestaurang i närheten enligt nedan:


Trelleborgs Golfklubb Greenkeeper

Maglarp 431

231 93 Trelleborg

0410-33 01 04