Golfrestaurang - En hel del om Golfrestaurang
Utskänkningstillstånd på en golfrestaurang

Utskänkningstillstånd på en golfrestaurang

De flesta golfrestaurangerna har utskänkningstillstånd och får servera öl eller vin till maten. Det gäller dock att inte dricka alkohol om ni ska gå ut på banan och spela igen eller om du ska köra bil, motorcykel eller annat motorfordon hem.

Flera golfrestauranger brukar erbjuda någon gång per år vinprovning för sina medlemmar eller medlemmarnas vänner. Detta tillsammans med en riktig 3-rätters middag en mycket trevlig och trivsam upplevelse där man ges möjlighet att prova på nya spännande viner.Stämningen på klubben

Vin & öl på golfrestaurangen

Golfrestaurangen är viktig för stämningen på golfklubben och för att skapa en bra och trivsam miljö. Genom att ha en golfrestaurang som ger möjlighet att under avslappnade former sitta och diskutera med vänner och träffa nya golfare skapas en bra gemenskap i golfklubben vilket gör att golfarna vill vara kvar längre på och i klubben vilket att mår bra av.

De golfklubbar där golfrestaurangen tvingats läggas ner vitnar om att mycket av den sociala delen av golfen snabbt försvinner och att medlemmarna tycker att det fattas en viktig del av banan, det 19:e hålet.