Golfrestaurang - En hel del om Golfrestaurang
Golfrestaurang - Kungl.Drottningholms Golfklubb

Golfrestaurang och golf Kungl.Drottningholms Golfklubb i Drottningholm

I Drottningholm finns endast ett ställe om är inriktat på golf nämligen Kungl.Drottningholms Golfklubb och kanske finns det en bra golfrestaurang i anknytning till Kungl.Drottningholms Golfklubb. Då både priset på golfrestaurangerna och kvalitéten på maten kan variera mellan golfrestaurangerna och därför kan det vara bra att kolla med fler golfrestauranger från andra orter än Drottningholm i Stockholms län.

Eftersom priserna på golf och för att äta på en golfrestaurang oftast är lägre på mindre orter även om maten är minst lika god kan det vara en fördel att prova på att äta på en golfrestaurang på en något mindre ort. Då det inte finns många golfrestauranger förutom Kungl.Drottningholms Golfklubb i Drottningholm ska du naturligtvis alltid börja med att besöka Kungl.Drottningholms Golfklubb för golf och se vad de har att erbjuda på en restaurang i närheten.
Enklast kan du komma i kontakt med Kungl.Drottningholms Golfklubb för att se om det finns någon bra golfrestaurang i närheten enligt nedan:


Kungl.Drottningholms Golfklubb

Lovö Kyrkallé 1

178 93 Drottningholm

08-759 00 85